crazymommy Kızlar hamile olduğumu anlayıp betalarımı ölçtürdükten sonra 5+0 da keseyi gördüm. 6+3 de kalp atışını duyduk. Doktor bi şikayetin olmazsa 11. Haftada ikili test için gel dedi. Çok geç değil mi ? Ben nasıl emin olucam ozamana kadar bebeğimin iyi olduğuna 😣 Ağrı olmaması kanama olmaması bebeğin iyi olduğunu garantiliyor mu..
Daisy0000 crazymommy Valla banada ayda bir gel dediler ,ben çoğu zaman haftada 1 , arada birde 2 haftada bir gittim hep.
3Tospikannesi crazymommy Ben 1 ayda 2 defa gidiyordum 2.trimesterdsyım şuan doktor ayda 1 gelebilirsin artık dedi benim bildiğim 1.ve 3.trimester da ayda 2 olması gerekiyor
Bet1 crazymommy kalp atışı duyulduktan sonra ayda bir gidiliyor genelde 12 16 gibi daha sonra 22. Hafta detaylı 24 28 arası şeker yüklemesi sonra 32 sonra 2 haftada bir e düşüyor herhangi bir riskiniz yoksa
incitanem94 crazymommy 6,9,12,16 da gitmiştim ben. Garantilemiyor tabiki ben de çok gergin oluyordum bir şey oldu mu acaba diye. Ama doktorlar öyle düşünmüyorlar. Hareketlerini hissetmeye başlayınca rahatlıyorsun anca.
crazymommy Daisy0000 Gidince ne diyosun peki canım normal kontrole geldim mi? Şuan devlete gidiyorum özele 3. Aydan sonra geçeceğim niye geldin derler mi acaba devlette
Virgohome crazymommy kız öyle demezler ki denenleri lazım boşver sen ne derlerse desinler gittiğinde muayene olmak istiyorum de yadahep belirli bi kişiye randevu almaya çalış
Daisy0000 crazymommy Yok demezler ne zaman gittiğinizi sistemde görmüyorlar , normal kontrole geldim diyorum
elifsen yurt dışında doğuma kadar sadece 4 kez rutin kontrol yapılır ultrason. bebeği rahatsız ettiği kanıtlanmış. bir sıkıntı olursa vücut haber veriyor zaten.
Bet1 crazymommy illa o haftalarda gideceksin diye bir şey yok sen de 2 haftada 3 haftada bir git ne olacak sanki canım kontrole geldim dersin😂
crazymommy Bet1 Özele 3. Ayımdan sonra geçeceğim bu devletteki doktorlar çok cins niye geldin falan derse çok sinirlenirim 😂
Bet1 crazymommy yani bilmiyorum bende devlete gidiyorum hiç niye geldin demediler gayet tatlılar 😂 zaten 12. Haftana az kalmış özele godecekmissin beklersin o zamana kadar
Nesrinsamet crazymommy kacinci haftada geldin diye soruyolar erken geldiysen ultarosona sokmuyo sikayettin mi var diyo
Perikiziii crazymommy ben normalde özel takipliyim devletede 2 hafta once gitmiştim 2 hafta sonra tekrar gideyim dedim bana dedi niye geldin diye surat yaptı bir sürü sinir oldum
yask Forumda okuduklarım yüzünden olumsuz ihtimalleri düşünüp sürekli doktorumun söylediği tarihten erken muayenelere gidiyordum hatta haftada bir bile gittim, suan bakınca biraz abarttığımı düşünüyorum🥹
Busimss crazymommy çok ara vermiş ya benim doktorum başından doğuma kadar 2 haftada bir görüyor beni hep. Ben belirlemiyorum doktorum belirliyor.
UmmNasuh crazymommy ben hamileliğim boyunca üç defa gittim bir kaç araştırma yapmıştım ultrasonun gerekliliğiyle ilgili falan yurt dışında üç kereden fazla ultrasona sokmuyorlarmiş doktorlar
crazymommy UmmNasuh Gerçekten mi ? Hiç korkmadınız mı peki ya bişey olduysa haberim olmazsa falan diye