ilzannliy Logu ay sen aldığın 5 6 kiloyu kafaya takma bebek kanıyla suyuyla o kadar yapıyor zaten ben de boğa burcuyum 15 kg aldım canım 😂 ki keza benim kilom senden çok çok fazla
ilzannliy Kurtiremmm hazirana kalmayacak gibi hissediyorum ama nasip 😁 doktorum bir şey demedi uygulama 7 haziran diyor
ilzannliy Songul1359 ben ağırlaşırım tedirginliği ile neredeyse her şeyini hallettim onu bekliyorum 😁 ufak tefek ıvır zıvırlar sen de yavaştan bitir hazırlığını canım yurt dışında felan misin gurbet demişsin
Songul1359 ilzannliy ya kısmen hallettim dolabım kaldı onun gelmesini bekliyorum çoğu bitti sadece artık yıkayıp ütülemek dolaba aşmak artı hastahane çantası hazırlamak kaldı gurbet derken yurt dışı değil tabiki şehir dışındayım ama kimseyi tanımıyorum çok zor oluyor yurt dışı gibi bişey Tekirdağ Çorlu dayim🙂
ilzannliy sarellem55 yeri daraldıkça artık hareketleri kısıtlanıyor canım inşallah vakitlerinde sağ salim alalim kucaklarımıza 💗
ilzannliy Sulezeynep ilk gebelik ilk heyecan gün yaklaştıkça ay nasıl doğacak bu telaşı 😂 çok karmaşık duygular içerisindeyim ara sıra yalancı sancılar kasılmalar oluyor yaklaştım ben geliyorum der gibi
ilzannliy Glsmdgn01 ay çok iyi yaaa 😂😂 benim eşimde vardiyalı çalışıyor geceye denk gelsin istemiyoruz 🤕
362019 Logu ya inanır mısınız bende sizin gibiyim 76 ile gebe kaldım 6 kg verdim suan 85 kg yim bu 3 gündür uyku hali var ama uyuyamıyorum Allah hepimize kolay doğum nasip etsin spor yapıyor musunuz yürüyüş
Logu 362019 Aminn, hepimizin kolay doğumu olsun 🙏🏻 Ne yalan söyliyim o enerji hiç yok bende ya, ne düzenli yürüyüş yapıyorum ne bişey, doğum iznine de ayrıldım. Çabucak yoruluyorum. Yarım saatte yapcagım iş bi saatte anca bitiyor.
ilzannliy Sinem_123 allah allah 32 ve 34.haftalar olmak üzere bende nst girdim %20-30 çıktı sancı seviyesi haftana göre normal anlık kasılmaların sancıların yok dediler bebek baş aşağı herhangi bir gün felan konuşmadık daha 🤭
ilzannliy Songul1359 ben ütü faslını 30 da otururarak zor yapmıştım valla canım şimdiden kolay gelsin 😂💗
Songul1359 ilzannliy sağol Allah razı olsun vala artık Allah yardımcım olsun ne diyeyim yapacam başka çaresi yok
ilzannliy Songul1359 yakının varsa yardım edecek çok iyi olur canım benim annem yaşlı olduğu için ben yapmak zorunda kaldım belim ağrıdı oturmama rağmen
Songul1359 ilzannliy kimse yok vala ancak doğum üzeri gelir annem o zamanda herşey hazır olmuş olacak