Canım benim benim ilk gebeliğimde 25 haftalık erken doğum oldu günlerce haftalarca kendimi yedim bitirdim herkese soru soruyordum doktorumun sorumsuzluğundan aminyotik sıvım faZlaymıs özel Medipol hastanesine gidiyordum suyumun faZla olduğunu başka yerde detaylı Usg de öğrendim o doktor sınırın üstünde erken doğum riskim var dedi kendi doktorunsa hiç ilgilenmedi bir hafya sonra birde. Suyum boşaldı bebeğim doğdu 5 gün yaşadı ne yazıkki tabi ben araştırdım su fazlalığı neden olur ne sepeb veriri tabi kimse bu şekilde cevap vermedi hamile kaldıgnda araştırılır dendi bende hamile kalır kalmaz devlet hastanesi Zeynep kamile gittim orda baaşımdan geceni anlattım hemen beni riskli gebeliğe yönlendirdiler çünkü %50 tekrar erken doğum yapma ihtimalim var hemen ordaki doktorum ailende şeker hastalığı varmı diye sordu ve şeker yüklemesi yaptırdı hakikaten gebelik şekerim varmış o yüzden diğer çocuğumu kaybettim suan 35. Haftalık hamileyim kuzum rabbim sana esenlik versin benim sana tavsiyem önce iyi bir hekim bul ilk erken doğum sebebi neydi senim kaç haftalık kaç kilo doğdu bilmiyorum ama hekim ve hastane çok önemli Allah razı olsun ben bunda okadar korkular yaşadımki bir Allah bir ben bilirim