zlemzcanzl busralivaa mothercare den almıştım 2 tane (40tl) sonra kumaş satan bir mağazadan çok güzel müslin kumaşlar aldım terzide diktirdim 50 tl ye iki battaniye iki omuz bezi maliyeti oldu
Elaylama busralivaa ebebek'ten 2 tane aldım, 29.90'dı. Bir tane de şirin baby'dan aldım. Fiyatları iyi bence genele göre.
AygyulSina Ben ebebekten almistim ama ucretini hatirlamiyorum 30 40tl gibi bi fiyati vardi galiba yanılmıyorsam. Ama benim aldiklarim bataniye gibi buyuk olanlardan
Gnsll Ben emınonunden 25 e almıstım bıtane gecen gunde lcwde gordum 2li paketı 22 lıraydı 65x65 yazıyodu galıba bıraz kucuk ama alt acarken işimi gorur
Obirx busralivaa civilden aldım ben 28 liraydı 120 cm lik aynısı e bebekte 50 jokerde 39 du civil gercekten uygun geldi deseni bile aynı
milaninannesi muslin ne oluyor ben birkac metre aldim terziye verdim abna alt acma birde cocuk kurulama seyi yapicakmis 80 liralik aldim ben siz nelerde kullancaksinzi
Alvida @busralivaa Canım ben bunu aldım ve gayette güzel boyutuda ideal🤗 Ben 20ye almıştım 15e düşmüş😭😄 https://www.lcwaikiki.com/model.aspx?modelId=3339898&optionId=580845
AysegulAloluAcikgoz Mvisss9 ince bir battaniye gibi birsey canim internete yazarsan gorsellerde gorursun o zaman daha iyi anlamis olursun
Hgemr Aldik kumaştan metresini 25 Tl'ye alıp diktim hem daha büyük ölçüde oldu hem de uyguna geldi tavsiye ederim.