Aycan1 Mustafayigitvebeytugannesi maşallah ilk cocuklarda dikiş atıldımı yoksa bu 3 cude tekmi atılmadı bende 3. Cuye gebeyim de ikisinde atıldı bunda inşallah atılmaz 😑
Mustafayigitvebeytugannesi Aycan1 ilkinde biraz fazlaydı 6 tane flan ikinci de 3 tane flandi bunda hiç yok.
Aycan1 Mustafayigitvebeytugannesi maşallah 3 doğum nasıl daha kolay degilmi. Öle diyolar ama bilmiyorum 😕
Trldyg Mustafayigitvebeytugannesi bilmiyorum ki 3 yıl oldu hala sızlıyor ara ara Enfeksiyon sorunum da var evet
Mustafayigitvebeytugannesi Aycan1 kişiye göre değişiyor benim ilki kolaydı ikinci çok zordu bu fazla zorlamadi küçüktü hemen çıktı ama sancı öldürdü beni. 30 haftadan beri sürekli sancı çekiyodum.
Asya2838 Pandorakutusu ben dün gittim hastaneye bans dediki doktor başı aşağıda bebeğin 1 hafta sonra kesinlikle gel dedi benimde karnımda sertlesme karnımın alt tarafında baskı var böyle olupta doğuran varmu ilk gebeligim tecrübeli de deyilim
Zerda_rosi Mustafayigitvebeytugannesi evet sırt bölgesine yapılıyor dogum a giderken belden aşaga uyuşma hissediyorsun
Ceylincim Pandorakutusu 33+3 üm çok korkuyorum canım ya asdfgjk😂 rahatlattın beni ama genede….. dikişini hissetin mi kesi yaptılar mı
Mustafayigitvebeytugannesi Zerda_rosi Anladım canım bana iğne flan bahseden olmadı hiç bilmiyorum da senden duydum 😊
Mustafayigitvebeytugannesi Aycan1 Amin. 🤲 Ben doğurdum kurtuldum rahatladım darısı sizlere olsun inşallah 🤲🌺
Aycan1 Mustafayigitvebeytugannesi amin inşallah benimki daha küçük 11 haftalık Allah’ım herkesi sagsalim kurtarsın 🤲
Pandorakutusu Fatmaa04 teşekür ederimm amiin darısı sizin başınıza inşallaah kolay bir şekilde ağrısız doğurursunuz 🙏🙏🤲