reisMom Pandorakutusu cok iyi ya keşke bende haftaya aynı bu şekilde dogursam 😂 her hangi birşey yaptınız mı ya acılma olsun ne bilim dogum başlasın diye Allah analı babalı büyütsün bu arada 🧿
elifcicek_07 Yaaaa çok güzelmiş yaaa hem haftasından biraz önce hemde çok kolay bir vajinal doğum olmuş. Allahım bizlere de nasip et. Dikiş atılırken hissettiniz mi acıyor mu
Deletedmom_43 Pandorakutusu Hayırlı olsun, gözünüz aydın. Pozitif hikayeler iç açıyor gerçekten. Negatif olanlar bazılarını etkiliyor o ruh haliyle. Umarım merak edenlere fikir verir bu hikayeler.
Nazliiiii_ Nurrtn nstde de yüksek çıkıyordu bende de karnım kasılıyor gibi oluyordu yani ağrı gibi değildi ama rahatsız edici
Alvn3946 Pandorakutusu maşallah çok pozitif okurken çok rahatladım rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah
bnc Ne güzel bir doğum hikayesi, daha 13haftalik hamileyim ama umarım sizin gibi kolay,akışında dogururum 🤲🏻🕊️ böyle hikayeler iyi geliyor, acı çekmeli şeyler okudukça insan şimdiden korkuyor stress oluyor
mamadziecka Pandorakutusu maşallah🧿 sağlıkla büyütün 🙏🏻 anladığım kadarıyla doğumunuz kolay geçmiş sağ eliniz başımıza. Hamileliginizde hareketlilik nasıldı? Spor falan yaptınız mı?
Pandorakutusu mamadziecka hiç bir şey yapmadım ama çok stresli geçti depremdi ölümlerdi birde üstüne babamı kaybedince çok kasıldım bel ağrılarım oluyodu ara sıra önemsemiyodum pek ama önemsenmesi gerekiyomuş
Betulll1996 Puhu_ishak canım gebelik şekerim mi var neden önden gidiyor bebek kilosu kaç acaba benimde 1 hafta 10 gün kadar ilerde gebelik şekerim var benimde
Puhu_ishak Betulll1996 yok canım ne şeker ne tansiyon ben de bu haftaya kadar sadece 5.5 kilo aldım üstelik ama gelişkin bebek dedi doktor bilmiyoruz neden
LionsMom Pandorakutusu merhaba Allah analı babalı büyütsün inşallah özelde mi doğum yaptiniz devlette mi ozelse hangi şehir acaba
havvasutcu Pandorakutusu kız ne güzel dogurmussun ne güzel hayırlı olsun bende32 haftaligim canım tecrübem olmadığı için korkuyom bu doğum hikayelerini okuyunca çok mutlu oluyom
Emelilter Zehra_25x Bende şuan 37+6 dayım hastaneye gittim kontrolüm vardi ve doktor alttan muayene etti 4 5 cm açılma var dedi ama nst de sancı çıkmadı sandım yoktu istersen dogurtayim dedi ama ben kendi sancımı beklemek istedim şuan hastaneden geldim ve bekliyoruz bakalım doktor 2 3 gün icindede olabilir gece de olabilir dedi normal doğum olucak inş başladı bende stres heyecan bakalım artık hayırlısıyla kucagima alırım inş tedirginim😢
EsrSvm Pandorakutusu Merhabalar gözğnüzaydın çok güzel bir doğum olmuş maşallah ❤️ Ben taze taze dikişleri izi öerak ediyorum ağrınız oluyor mu nasıl pansuman vs yapıyorsunuz ☺️
2prensesannesiiii Pandorakutusu hayırlı olsun gözünüz aydın çatı muayenesi yapılmış mıydı Çatınızın darlığına bakıldı mı?