Evet kızlarr doğurdumm zor muydu kolay mıydı düye sorarsanız eğer çok garipti ikisi karışıktı kanamam geldi diye hastaneye gittim kan uyuşmazlığı vardı o yüzden geldi sandım çünkü doktor kanama gelirse kan uyuşmazlığı iğnesi vurdururuz dedi o yüzden bende kan uyuşmazlığı için gelen kanama sandım meğersem nişanmışş
Neyse gittik hastaneye doktor açıklık var dedi ve gelen kanama ben geliyorum kanaması dedi odaya aldılar nstye bağladılar 1 saatte bir sancım yavaş yavaş geliyodu ama aşırı bir şekilde değil normal bir sancıydı sonra doktor muayene etti 4 5 cm dedi gittikten sonra ara sıra kanama gelmeye başladı akşama kadar beklee Allaahh bekleeee sonra doktor geldi kontrol etti 7 cm dedii tedirgin mi olsam yoksa sakin mi bilemedim lavman yaptılar ıkınma sakın dedi kendimi teselli etmeye çalışıyorum ıkınma sakın ıkınma diye hahahahaah sonra tuvalete girdim ılık su ile bacaklarımı yıkadım çıktım yürüdüm sancılarım çoğaldı biraz yürütmüyodu ama yinede yürüdüm sonra baktım hiç yürütmüyo kesiyo beni oturdum doktor alttan muayene etti ıkın dedi ıkındım kafasının kanala indiğini hissettim sonra kalktık doğumaa gooo sonra yattım sadece ıkındım kolay olsun diye kesinlikle bağırmadım bağırsaydım bende korkardım biliyorum kendimi o yüzden ıkındıımm durdum büyük çişini yapıyomuş gibi ıkındım çocuğun kafası geldiiii dedim tamamm doğduu minik oğlum minik çocuğum dikiş attılar bi kaç tane beklettiler 1 saat ama şunu anladım bağırırsanız eğer doğumunuz daha çok zorlaşır çünkü bağırdığınızda bağırmaya alışıyosunuz aklınıza bağırma geliyo ve ıkınmayı unutuyorsunuz eğer normal doğum düşünüyosanız bağırmayı aklınızdan çıkarın ıkının zaten 10 saniyelik ıkınmada bebeğinizin kafasıı çıkıyo vee rahatlama geliyo güzel bir ohh çekiyosunuz
Bebeğim yanımda mışıl mışıl uyuyo ve sakın kilo takıntınız olmasın kendinizi strese sokmayın rahat olun her zaman 5 dakikada doğumuz olur inşallah sağ salim kurtulursunuz hepinizz sormak istediğiniz varsa sorunn kızçeler uzun oldu biraz bunun içinde sorryy