Melisiniz1205 35 haftalık hamileyim suan bebegim içerde canımı aşırı atıcak şekilde hareket ediyor, böyle olması normal mi? Resmen midem bulanıyor o kadar hareketli ki midem allak bullak oldu 🥲🥲
Cnscnk Melisiniz1205 ben de aynı durumdayım. Merak ediyordum. Burda bekleyeyim belki bu durumu yaşayanlar yardımcı olur
nkizilates Melisiniz1205 aynı şeyleri bende yaşadım yeri daralıyor hareketi kısıtlandıkça en ıfak hareketi acıtıyor. Mide bulantısı bende de olmuştu şu an 39.dayım hareketlenmiş ve midem aşırı bulanıyor kusucak gibiyim.
Zehra_25x Melisiniz1205 muhtemelen basi assagida oldugu icin mideni falan tekmeliyor mide bulanmasi normal hareketli olmasida gayet iyi.
Melisiniz1205 nkizilates karnım taş gibi oldu resmen suan, hareketleri öyle can acıtıyor ki asla uyuyamıyorum ya
Melisiniz1205 Zehra_25x gündüzleri çok değilde geceleri bu durumu çok yaşamaya başladım, sanırım öyle
Smc Dünden beri kipirdadikca benimde canımı çok acıtiyor. Yaklaşık 1 saat önce adet ağrısı gibi ağrım başladı 33 haftalığım geçmiyor ağrı normal mi acaba
Melisiniz1205 Smc yalancı sancılar başlamış olabillir bende aynı durumu ara ara yaşıyorum ama dinlenince falan geçiyor
Melisiniz1205 Ayse_guney 30 dan sonra sanırım daha durmayacak 😂 masallah benimki içeride kıpır kıpır uyutmuyor beni
Busel Benimde öyle canım 39+2yim 30dan sonra hep ayni hele aksam 11den sonra bir başlıyor maşallah durmak yok
Smc Melisiniz1205 yaptığım birşey yok yatiyorum belime vuruyor ara ara elektrik çarpması gibi birde dogurmayalim
Melisiniz1205 Smc valla ya bende bazen bu kadar hareketinden korkuyorum inşallah zamanında gelir bebeklerimiz