ilaydailem Kızlar hamile olduğumdan beri ne derin uyuyabiliyorum ne uykuya dalabiliyorum 😔 sabah sarhoş gibiyim sizlerde yaşadınız mı yoksa bende ki sorun başka bişey mi anlamadım 😒 sabah hiç bişeye odaklanmıyorum 10 saat uyusam beynim uyumuyor sanki
Badem_gozlum_ ilaydailem gebeliğin başından beri bende öyleyim hormonlardan galiba ve doğunca da uyku bı bastırıyor var ya en tatlı yerinde kaldryr habire🙂 umarım bu bebeğim geceleri uyur 🌸
Yagmure ilaydailem gece zor uykuya dalıyorum 2-3 kere uyanıyorum sabah sanki bi halt varmış gibi erkenden uyanıp geri uyuyamıyorum sonrada günü esneyerek geçiriyorum ve gün içinde de uyuyamıyorum 🥲🥲
Zehraumut ilaydailem bende korkuyorum böyle tam uyuyorum sıçrayarak uyanıyorum resmen sadece bu var bende de
ilaydailem Ozge56 benim sırt ağrımda var ama yatınca geçiyor ama yinede uyku problemim var anlamadım 😒
Ozge56 ilaydailem piskolojik olabilir kendini ona odaklama güzel duş al yatmadan eşin sırtına masaj yapsın uyursun
Kucukcicek61 Haftadayım artarak devam ediyor uykusuzluk. Her gece kedi gibi geziyorum evde uyumak için canım çıkıyor ama dalamıyorum. Gece olunca sinirlerim Bozuluyor artık