Mercan1994 Melikeeeeee1107l8 35+2 olduk uygulamaya göre 33 gün gösteriyor ama sanki kızım haftasını ya dolduracak yada erken gelecek gibi sürekli şeyime vuruyor oradan çıkacakmış gibi hissediyorum sızlıyor vurduğu zaman
SaHil_Hayat Melikeeeeee1107l8 35+1 iz mide yanması kramplar falan derken ölüyorum 🥺🥺uygulamaya göre 35 günümüz kaldı geçse de bitse artık
muser24 SaHil_Hayat biz 36+4 olduk, başından beri çok fena mide yanmalarim oluyordu, resmen işkence gibiydi ama son günlerde hafifledi, bebek aşağıya inmeye başladığı için olabilir diye düşünüyorum.
Lyamayy Ezz yaa deme yaa , kaç gündür bakıyorum 85de kalmış gbiii nisan ay hiç bitmyor kahretmiş sıkılıyorum🤯🥹🤣.alış veriş yaptınızmı
adn111 Umaz bebeğin kilosunu henüz bilmiyorum cuma günü gideceğim o zaman öğreneceğim ama 32+6yken 2030gramdı 🤍
semanur0456 Melikeeeeee1107l8 bizde 36+0🍈 💚 mide yanması bel bacak ağrısı uykusuzluk sık tuvalete gitme yürümekte zorlanma bacağıma kramp giriyor ayaktayken resmen sakat gb yürüyorum😅😁 18 günümüz kaldı 🤲🏼