Knur_23 Esrarslan kesinliklee irtibat halinde olalım inşAllah kalp atışını da belki aynı gün duyarız sonra cinsiyet ortaklığı falaann😂
Knur_23 Esrarslan aynen çok güzel bi anı olur😍 amiin amiiinn sağlık herşeyden önemli umarım sağsalim hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız🙏🏻❤️
Ozlem1231231931 Kızlar benimde son adet tarihim 18 Ekim daha doktora gitmeidm diğer bebeğim gelişmedi kalpten atisi olmadı okadar zor günler geçirdik ki Allah ım bu sağlıklı olcak inşallah dua edin bizede lutfen
Gamzebas Eceunverkanra merhaba benim de son adet tarihim 4 Ekim keseyi gördük ama kalp atışını duyamadık henüz 😊
Eceunverkanra Gamzebas aaa ayni gun ne kadar guzel ❤️ Bugun 6.hafta baslangici gosteriyor hayirlisiyla haftaya Cuma randevu aldim gidicem bakalim insallah duyariz kalp atislarini 🧚🏻♀️
Gamzebas Eceunverkanra Aynen benimde 6 hafta gösteriyor ama ultrason da değişebiliyor bakalım ben de haftaya tekrar gideceğim 😊
kumsalyigit Bende 13 ekimde adet oldum sabah 3 gün olcak adetim halen gelmedi mide bulantım vs. belirtilerim var ama daha test yapmak için biraz daha bekliyeyim dedim
kumsalyigit Aslannnn bugün yapsam mi acaba hiç leke felan yok sadece yoğun bi şekilde akintim oluyor günde 3 defa çamaşırımı degistiriyorum
Nursenaa40 Aslannnn yok onu vermedi canım ama dayanamadım sürdüm çok kötüyüm ne yaptıysam geçmedi bisey olurmu bebege eyvah napicam şimdi
Aslannnn Mihrimah60 hangi duayi canim düşük olmamasi icin olan dua mi ben onu yapacaktım ama sabah namazinda yapmak şart mi baska saatlerde yapsak ?