tavsiyeyle ilk günden 7.aya kadar gittim her ay 450 lira verdiğim doktor para sıkıntı değil ama devlete gitsem de aynı muamele özell alakası yok bunu sonradan anladım acil bir şey olursa arayın diyor acil uçak seyahatimiz gerçeklesti biletimizi kestik rapor lazımdı aradık tlfna çıkma tenezzülünde bulmadılar eşim bi yandan ben bi yandan kaç defa aradık wpde durum atıp durdular en son yazdım acil diye önceden haber verseydiniz yardımcı olamayız dediler anlık gelişen acil bi durumda acaba nasıl önceden haber verebilirim ki belki doğumum başladı belki bebeğim tehlikede durum atıp tlfna çıkmamaları eşimde bende şok olduk diğer muayeneler aradığımız anda açtı hastamız olsanız yardımcı olurduk dedi ama ben 7 aydır gittiğim güvendiğim doktordan böyle bi tepki gördüm artık başka doktora gidiyorum 7 ayda olmama rağmen şeker yüklemesi yaptı nasıl yaptırmadan direkt diyet veriyor dedi muayne en az 30 dk sürmüştür dr hasan çetinde detaylı bile 10 dk da bakıp hemen gönderiyor suyun fazla dedi bebek önden gidiyor iri normal doğum yapman zor 2 ay olmasına rağmen doğumuma bu doktor ise suyun normal bebek kilosu normal ne kadar dikkat edersen doğumun okdr iyi geçer dedi yani demem o ki kesinlikte önermiyorum paranıza çocuğunuzun sağlığına yazık yarı yolda bırakan umursamaz bir doktor