Silahimigetiraysel Merhaba kızlar benim adetime 1 hafta var ve birkaç hamilelik belirtim de var. Öncrki hamileliğimde testi eşimle birlikte yapıp öğrenmiştik ama bu kez eğer hamileysem güzel bir şekilde bu haberi vermek istiyorum. Önerileriniz varsa nelerdir🥰
Denizzomerr Silahimigetiraysel bende bunu düşünüyorum ben gizli videoya alacağım hatıra kalsın diye evimizde vereceğim haberi
Alvn3946 Silahimigetiraysel ben gizliden videoya almıştım sana hediye ayakkabı aldım diye büyük ayakkabı kutusuna bebek ayakkabısını koymuştum açınca şok oldu çok mutlu olmuştu güzel anı olarak kaldı bizim için
Sbhtzmn Silahimigetiraysel insallah hamilesindir 🌸🤲🏼 benim adet olacagımı bildigi icin neden hala olmadın dıye sorup duruyordu 😂 beraber yaptık testi mecbur 🫣ilk bebegimdede kan sonucunu eline vermiştim şok olmuştu beklemiyorduk ama bu planlı gebelikti
AsyA_34 Silahimigetiraysel Ben banyo aynasına baba oluyorsun yazdım testi de önüne koydum sabah kalkınca görmüştü video çekecektim de yetişemedim 😀 kutu felan yapsaydım anlardı adetimin geciktiğini biliyordu çünkü 🙃
Silahimigetiraysel Denizzomerr ben de videoya alacağım şu aralar Instagramda reels paylaşımı yapıyorum sıkça orada paylaşacağım vs diyerek kayda alıcam