filialunae Kediler Gördüğüm en güzel yorum 👌🏻 Masum bir canlıyı bile isteye, onun isteği dışında zehirlemek.. Reddetme tercihi bile yok eli kolu bağlı, anneye mecbur ama anne onu zehirliyor, ne yazık..
Flowers88 _beyza_efe_44 kusura bakmayın ama böyle bir yorum yapmanızı doğru bulmuyorum karnınızdaki çocuğu zehirlemeye hakkınız yok kimsenin böyle bir hakkı yok o çocuğun hayata gelmesini siz istediniz ve ona göre de davranmak zorundasınız bu sigara zararlı mı evet hem de çok bitmiştir konu böyle yazarak insanları cesaretlendirmeyin Mom12yes
mislinabulut Bende içiyordum normalde bebeğimi öğrendiğim gün bıraktım çok şükür şuan 16 haftalığız daha da başlamayı düşünmüyorum.
Eflinnisa Mom12yes ilk hamileliğimde hiç sıgara kullanmıyordum bile oğlum sürekli hasta bronşit hastanede yatıyorduk ayda 2 tane antibiyotik kullanıyorduk şuan 4 yaşında 1 yasındayken oğlum başldm sigaraya 20 haftalıkta hamileyim sigarayı bırakamdm
elifsen marifetmiş gibi bir şey olmadı devam ediyorum diyenlere saygı duymuyorum kusura bakmayın. çocuğunuzun ömür boyu oluşacak tüm hastalıklarında vicdanınız sızlar belki diye umuyorum. bir sürü makale var hamilelikte sigara kullanımının çocuğun ömür boyunca neler yaşayacağını anlatan.