Sevgigulsen 2 gün gecikmeyle olsaydı cikmazmiydi testte ? Dün yaptım negatif çıktı.. liskolojikte olabilir biliyorum ama böyle olup ilerleyen günlerde hamile olduğunu öğrenen oldumu acaba aranızda.. ne regl ne de hamilelik belirtim yok suanlik
125436 Sevgigulsen biraz daha bekle benim geçen ay 6 gün gecikmem oldu normal de hiç gecikmezdim ama negatif çıktı
AsELinAnneSi__ Sevgigulsen benimde kanda cikmamisti ilk hafta adet gecikmesi yaşıyordum hep zaten ikinci haftada yapmak istedim tekrardan şuan 9 haftalıgiz rabbim hayirlisiyla sağlıklı bebiş nasip etsin sanada ❤️
Sbhtzmn Sevgigulsen ilk gebeligimde idrarda negatifti 5 6 gün sonra kan verip ögrenmiştim 5haftalıktım
Nymphadora Erken gebelik testlerinden dene bence varsa orda kesin çıkıyor ben daha regl tarihim gelmeden iki gebeliğimi de öyle öğrenmiştim 😊
Sevgigulsen 125436 6gun gecikme negatifti ama hamileymissin yani.. sağlıkla doğsun inşallah.. darısı başıma 😄
adatuna Yüksek oranda çıkması gerekiyordu. Ama içiniz rahat olsun derseniz predictor early erken gebelik testini alabilirsiniz benim reglden 6 gün önce pozitif çıkmıştı testim
Sevgigulsen adatuna ilk gebeligim bnde normal kaset testte 1 hafta kala öğrenmiştim .. 12 gün önce oldu birliktelik.. geç döllenme yada pskolojik sanirim