Basakbuket Kızlar son 5 günüm kaldı. Nasipse Salı günü sabah sezeryan olacağım. İlk doğumum, korkudan ne yapacağımı bilemiyorum. Heyecan deseniz ayrı.. Moral lazım😓😓😓😓😓
Yasminkrc Basakbuket hayırlısıyla kucagina alirsin insallah canimmm. Bende haftaya persembe sezeryan olucam. Korku gibi degil ama oglumu cok merak ediyorum tuhaf bir heycan var 🤭 spinal mi olucaksin, genel mi
Basakbuket Yasminkrc ya bende nasıl anlatsam heyecan korku merak böyle tuhaf bir duygu karmaşası içindeyim
Yasminkrc Basakbuket bende sehir hastanesinde olucam orada hep spinal yapiyorlar aksi bir durum olmadıkça. Ameliyatta heycandan panik olur muyum hic bilmiyorum. Surekli kafamda cesitli senaryolar kuruluyor ☺️
Basakbuket Yasminkrc bende nasipse özelde olacağım ama işte dediğim gibi korkuyorum da biraz panikte var inşallah sende sağ Salim kucağına alırsın 🤍🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Mucizemiz15 Benimde Çarşamba günü doğumum var ilk doğum nasip olursa inşaAllah 🤲🏻🤲🏻 ama heycan korku şu an hiçbir şey hissedemiyorum sadece evladımı sağ salim kucağımıza almak istiyorum 🤲🏻🤲🏻♥️
Mucizemiz15 Basakbuket Amin Rabbim hep birlikte o günlerimizi en güzel ve en iyi şekilde atlatmayı nasip etsin inşaAllah Amin 🤲🏻🤲🏻
Ecem4545 Basakbuket valla öyle benim neler neler düşünüyorum Allah sağ salim çıkarsın insallah bilinmezlik korkutuyor insanı