bskts26 Prilamı kullandığı halde hala öğürüp kusma belirtisi olan var mı? 8+1 olduk çok fena midem bulanıyor 😞
muziceanne_ bskts26 aynu haftadayız bnde kullandığım halde mide bulantım var gece bile bulantıdan uyanıp dua ettim kusmiyim diye 🤭
DubleMomy bskts26 gebeliğin ilk gunlerinden beri kusuyorum prilam falan fayda etmiyor hic 14 haftaligim hala oguruyorum hala kusuyorum. Hersey herkese iyi gelmiyor bazen. Tuzlu kraker fıstık falan tiksiniyorum herseyden yogurt bazen bastırıyor
Minnakkurabiyeveannesi27 bskts26 bende 8+0 im be de prilam kullsnmama rağmen öğürme hiç bitmiyor garanti 1 defada kusuyorum geçen gün nasıl olsa değişen birşey olmuyor deyip ilacı içmedim o gün resmen öldüm ne ogurmeler ne kusmalar bitti resmen akşama kadar mahvoldum gece oksun ilacı içip uyuyayım dedim o kadar diyeyim daha birde 13 aylık oğlum var çok kötü durumdayim
muziceanne_ bskts26 benim 5 haftada başladı 😢 akşam kendime salata yaptım çok az ekşittim öyle yedim su bile içemiyorum
Cennet1992 Bende kulaniyorum 21 haftaligim 16 haftadir kulaniyorum geceleri yatmadan 2 tane bana Cok sükür Iyi geliyor Siz nasil kulaniyorsunuz kizlar
cancel_ Cennet1992 bende aynı şekilde çok şükür uyumadan 2 tane içiyorum sabah hiç bişeyim olmuyor akşama doğru hafif bulantı oluyor oda az dişimi sıkıp ilaç vaktini bekliyorum 🥲❤️
Cennet1992 bskts26 Insallah Sanada Iyi gelir zamanla ben kulanmadan olmuyor böyle giderse doguma kadar kulancam galiba
anonimddyy Ben de prifemyn kullanıyorum prilamla eş değer ama hiçbir zaman %100 kesmiyor bulantıyı 8.haftadan beri kullanıyorum sadece kusmalarımı engelledi onun dışında malesef ilaç ne kadar iyi olsa da bulantılar galip geliyor sanırımm :(