nikoland Kızlar oğlum Halil ibrahim kızım Hilal şimdi 3.kıza bi türlü isim bulamıyoruz varmı önerileriniz ☺️
Hilalll28 nikoland benim de adım Hilal, kızıl olursa hazal koyacağım. Sizin hem oğlunuz hem de kızınız İle uyumlu hazal 😍
zeyneepppsultannn Minikkoalam11 ayyy bu ismi bende çok beğeniyorum burada ilk defa birinin yazdığını gördüm çok hoş dimii
Minikkoalam11 zeyneepppsultannn kızımın adı bnde çok beğeniyorum ben yazmışımdır kesin benim dışında daha hiç denk gelmedim çünkü 😂🥰
zeyneepppsultannn Bende Mihrimah ve Mihrişah isimlerini beğeniyorum belki fikir olur Hilal ismine Mihrimah uyumlu olabilir beğenirseniz🤭
zeyneepppsultannn Minikkoalam11 olabilir ben buradan değil de bir iki sene öncesinden duymuştum hoşuma gidiyor ama kızımız olursa Mihrişah olacak inşaAllah bayılıyorum bu isme eşim de çok beğendi, hanzadeyi eşim kabul etmedi benim için de Mihrişah bi tık önde🤭
zeyneepppsultannn Minikkoalam11 ay benim eşimde bu ismi beğenip Hanzade’yi beğenmedi ama aynı fikirlerlerde birini görmek çok mutlu etti benii🤭