Seheryvz Kızçeler sağ sağlim kucağımıza alırız inşallah evlatlarımızı❤️ Bende 18 haftalığım elif sarem olcak inşallah🥰🥰
Muwahhide canimacan aminn inşaallah kuzum , Allah razı olsun 💕 henüz araştırıyoruz , Meryem Meva var aklımızda ama değişebilir de tabi 🌸
canimacan Agapi00 yok canım biraz imkan bakımından kısıtlı bı ildeyiz şu an bile kesin demiyorum diyor , bakalım inşallah değişmez ,iki uc dktora daha gideceğiz başka illerde
Htccprz canimacan 19 haftaligiz biz kızımla 💖💖💖 21 haftalıkken ayrıntılı ultrason olucak inşallahh değişmez çünkü çok alıştık biz kızımıza🦋🦋🦋 Adi bile var Zeynep Ela 💕💕💕
Toffy1907 canimacan merhaba sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım. Bende 18+3 kızım olacak galiba 💕
Muwahhide Kızlar bi önceki cevabımı nasl silebilirim admine mi bildirmek gerekiyor , ben etiketlemeyi bilmiyorum bilen varsa admini etiketliyebilir mi .
BuketBerkay canimacan ay ne güzel canım cinsiyetini öğrendiniz mi Gerçekten Allah hepimizin çocuklarını sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin