canimacan Merhaba tatlis Nisan annelerimiz, haftalariniz ve cinsiyetler neler ,kimler oğlan kim kız tarafı . Ben bugün öğrendim 17 haftalık ve erkek bebiş annesiyim eğer sonradan değişmezse inşallah 👶👶
canimacan Yagmurerol Tugba3391 skrsln Allah hepimizinkini sağ salim kucağımiza almak nasip etsin inşallah , isim olarak ne düşündünüz , belki bana da fikir olur. 🙊
skrsln canimacan amin inşallah hepsi sağlıkla gelsin 😍 ben rüzgâr düşünüyorum kıza odaklanıp hep kız ismi bulmuştum erkek ismi bulmak çok zor 😂
Yagmurerol canimacan dusunemiyoruz 😂 neler dedik sonradan soguduk ama suanda NAZ dusunuyoruz bellide olmaz degisedebilir 😀🙈
canimacan Muwahhide aleyküm selam canım Allah bebisine sağlıkla kavuştursun , isim düşündünüz mü peki 💜
canimacan skrsln biz de bu zamana kadar gönlümüz kızdan yana olmasına rağmen hiç kız ismi bulamadık ama evliliğin taa başından beri Şamil düşünüyorduk , belki yanına başka bı ek de gelebilir ama şamil kesin olacak gibi 💙
serpil60 Bizde bugün 17 haftalık olduk 😍 kızım olucak hayırlısıyla 👶🐣💖 . Rabbim hepimizi sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin
Muwahhide canimacan aminn inşaallah kuzum , Allah razı olsun 💕 henüz araştırıyoruz , Meryem Meva var aklımızda ama değişebilir de tabi 🌸
canimacan Yagmurerol valla biz de isim bulduk diyoruz ama doğana kadar Allah bilir o isim ne olacak 🤭