Tugba_sari Ben yedim birkaç defa etsiz olanından bir sorun olmadı şimdilik. Herşeyden kendimizi sakınırsak aç kalırız 😂
Bramasole Annesii34 dışarıda etli çiğ köfte satılması yasaklandı yani satılanların hepsi etsiz bence yenilebilir bulgur baharat salça sonuçta. Yine doktora danışmakta fayda var tabiiki. Eğer bir çiğköfteci etli falan derse dümdüz yalandır ya ya da illegal satıyordur😊
tgc-52 Annesii34 etli olmadığı sürece yenilebiliyor vede hergün yemiyoruz sonuçta . Canın çekiyorsa yiyebilirsin .canım geçenlerde benimde çekti dürümü yedim kendime geldim valla 😄
Nesedmrer Annesii34 ye gitsin bee sürekli olmamak şartıyla bebeğe bir zararı yok bebeğe zararı olan içerisinde civa bulunan deniz mahsulleri etsiz olmasına dikkat et sadece sonuçta dışarda yediğimiz hangi yiyecek sağlıklı ki değil mi için rahat etsin canım çektikce bende yiyorum 💋💋
2309 Annesii34 valla o kadar çok yedik ve hala yiyorum ki daha gündüz yine yedim çok seviyorum 3-4 güne bir yiyorum hiç doktora falan da sormadım
Senayl34 Annesii34 etli olmadığı sürece sorun yok ben çiğköfte yiyorum kokoreç midye kelle paça 🤣🤣 kola cips ne ararsan aşkım çok şükür 37 haftaligiz 😅
[silindi] Annesii34 ben yemiştim baya bı kötü olmuştum doktora sordum kesinlikle yasak demişti bı daha da yemedim
[silindi] Annesii34 etsiz olsada baharatı fln fazla olduğu için ekşime fln yaptı bende etli etsiz yeme dediler
Vehim Benim de canım çekiyor. Normalde yerdim 3 haftadır diyet yiyorum. Bu kontrol normale dönersem aklımda, kutlayacağım hemen
EdaBozan ArvenMom umarım çok şanslı olduğunu biliyosundur 🤣 ben her gün mide bulantısı ceke ceke karnımı doyurmak için mutfaga girmek zorunda oldugum için oturup aglamak istiyorum
Melekannesi80 Annesii34 etli çiğköfte zararli yenmez etsiz yiyebilirsin normal simitle yapılıyor zaten oda