buket07 Kızlar merhaba. Geçen ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım sonuç başarısız. Bu ay femera kullanıyorum, yumurtalar olgunlaşınca yine çatlatma iğnesi vurulacağım. Sorum şu, iğne vurulduktan sonra hangi saatleri kesin değerlendirmeliyiz ?
Oznur_ece65 buket07 36 saat sonra diyor doktor zaten ama ben kendimde letu çatlatma iğnesi kullandım 3 4 gün üst üste girdim o ay da hamile kaldım inşallah sende kalırsın
myangelson buket07 doktorun daha iyi bilgilendirir bu konuda canım genelde 36 saat sonra ilişki öneriliyor biz iğne vurulduğu gün ve ertesi günü değerlendirdik sonra gün aşırı devam ettik ve doktor ilişkiden sonra belinin altına yastık koy 15 dk öyle bekle demişti bende pcos vardı eşimde de varikosel
EbruMD buket07 klomen+iğne başarısız olmuştu somra femera+iğne oldum iğneyi sabah 9da olmuştum akşamına ilişki oldu sonra ki gün olmadı bir sonra ki gün tekrar oldu benim doktorum 36 saat bekle demedi o akşam olsun demişti şuan 22 haftalığız
buket07 Oznur_ece65 inşallah teşekkür ederim 🫶🏻 iş dolayısıyla her gün olamıyor acaba en önemli saat hangisi doktor 48 saat sonra demişti ama hep 36 saat yazıyor
Gizotto Oznur_ece65 36 saat sonra demişti bize doktorumuz gün aşırı 3 kez dedi ama biz 4 gün üst üste değerlendirdik ve oldu. Rabbim size de nasip etsin. 🙏🏻
Oznur_ece65 buket07 48 çok geç olur 36 saat etkili demişti doktorum iğneden sonra 36 saatte ilişkiye girin Allahın izniyle güzel haber alırdınız