Dilekkcan Bir_tirtilannesi Bu tarz bişey aldım bende 7 buçuk aylık oldu bebeğim hala kullanıyorum.Bu beşikte de yatmayı çok seviyor😆
defneveannesii_ Ozge111 Çok hoş görünüyor ben de bir aralar bu beşikten istemiştim ama kullanan tanıdıklarım hep kısa sürekli kullanabildiklerini söylediler o yüzden tercih etmedim 🤷♀️ bebiş büyüyünce rahat edemiyormuş bu beşikte 🤭
Songul1359 Kubrakarahan evet salalniyor Trendyol ve civilde de var bunlardan bakabilirsiniz ben boş tercih ettim içini çok güzel uyku seti istedim daha gelmedi gelirse öylede atarım çok güzel çünkü tavsiye ederim
D-ince defneveannesii_ içindeki yatagiyla birlikte mi aldınız eğer öyleyse nasıl geldi yatak memnunmusunuz
defneveannesii_ D-ince İçindeki yatak hediyesi geldi beşikle beraber. Yani biraz ince gibi yatağı ama iş görür☺️ kullandığımızda memnun kalmazsak başka alıcaz☺️
Esra1139 Ozge111 doğrudur canım ben de görüntüsüne aldandım hoşuma gitmişti ama tirt yani bir süre sonra gırc gırc sesler geliyo kızımı kaç kere uyandırdı şuan bile kırık hep🥴