ilknuuruucar_99 Antalya0772 16 haftalıkken öğrendik şimdi ise 19+5 ve kızız 🐣 eylül annesi olacağım allahın izniyle 🥰😋
Esra1139 Antalya0772 bende de bir hafta ileri cikiyodu o gelişimi önden gidiyo ama doğum tarihi değişmez ve zamanla kendi haftasına uyumlu olabilir ona bakma doktoruna da sor aynisini der
merveliyyy Vesile-nur yaa benimde ilk hamilelik bir güm var aramızda ben hiç hissetmedim ama ultrasonda çok hareketli bebek
Vesile-nur merveliyyy benim çok olmadı yeni yeni hissetmeye başladım ama çok güzel bir duygu darısı senin hissetmene ☺
Antalya0772 merveliyyy ben kadın doğuma gitmedim uzun zamandır maalesef tansiyon ile uğraşıyorum dahiliye ve kardiyoloji arasında gidip geliyorum :(
AsyaCngz55 Antalya0772 Ben 14. Haftamdayım. Kızım geliyor çok şükür şimdiye kadar sorunsuz geldik. Alışveriş içinde favorilerimizi doldurduk bekliyoruz ☺️
nurduran42 Dudu1988 neden ki gostermedi mi kendini siz mi tercih etmediniz. Bizde öğrenmedik henüz carsamba 19+3 oluyoruz ikiz bizimkiler acaba göstermezler mi diye korkuyorum
Dudu1988 nurduran42 valla 3 cu gebeliğim hep 6 ci ayimda ogrendim oglanida kizida hep geç gosteriolar şaka gibi seccadeye eğilir gibi egilmisti
Antalya0772 ilknuuruucar_99 başlıca özelliği titiz ben çok taşırım mükemmeliyetçi :) tam bir ev kadını
Antalya0772 sevcanbyhtn bu sene erkek senesi bence kız senesi değil hele ocakta hamile kalanlar hepsi erkek
sevcanbyhtn Antalya0772 ben aralıkta kaldım ama cidden erkek sayısı epey fazla cevremde 😁 bende bir kız bir erkek var cok sukur bu 3. Bebisim ne olsa sevinecektik zaten Allah saglikla gelmeyi nasip etsin ❤