Prenses016 Kızlar resmin kordon olma ihtimali sizce var mı 😂🙈 detaylı da kesinleşir ama yine de bir ümit diyorum hayırlısı 
ilknurakdogan1 Özel deki doktorum net değil kız gibi dedi cumartesi bakacak Dün devlete kan vermeye gittim erkek bu da pipisi dedi
Prenses016 ilknurakdogan1 benimki kadar uzun değil 😂 bilemedim uzunluk yada çıkıntı ne kadar olmalı🤪🙈
Prenses016 Gmz5560 yüksek ihtimal öyle canım zaten detaylı da o kordon muş bu kız derlerse büyük sürpriz olur 😍 hayırlısı olsun. İnsan merak ediyor oğlum var kız annesi de olmak çok isterdim nasip 🥹
Gmz5560 Prenses016 bana ilk etapta erkek demişlerdi 19.haftamda net bir şekilde kız dediler o şekilde devam ediyoruz Rabbim gönlüne göre versin sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inşallah 🥰
Prenses016 Gmz5560 Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah canım 🥰 detaylı ultrasona da giriyim netleşir 🤭 belki değişir hayırlısı
Fatmisko Prenses016 !aynı şekilde bnmde oğlum var kız istemştim bugün erkek dedi doktor ama zor gördü bende bi ümit diyorum ama bakalım
Prenses016 Fatmisko senin resimden pek belli de olmuyor canım. Bazen kordonla karıştırılabiliyormuş. Detaylı ultrasonu bekle ben öyle yapıcam emin olmak için 🤭