Serra3434 33 haftalik hamileyim yine grip.oldum ya ne yesem ne icsem bilemedim bebege bosey olur diye icemiyom da bisey vallahi bıktım bu gripten 8 ayda 7 8 defa grip oldum 😭😭😭😭
dolunayes Serra3434 parayla aliniyo c vitamini nasil vermiyor vutamin bu :) pastil bile alip kullandim gecen 1000 mg c vitaminj icin doktor dedi dun zaten bana :)
Serra3434 dolunayes gulunecek bi durum yok parayla alindigini bende biliyorum bana yakin olan eczane vermiyor bir sıkıntı olur vb diye acik ve net yani
dolunayes Serra3434 internetten soyleyin vs esiniz farkli bir eczaneden alsin size gulmuyorum durumu kabullenmenize yoksa siz bilirsiniz oneri istediniz verdim isterseniz icmeyin siz bilirsiniz
Serra3434 dolunayes cok sinir bozucu bi durum iste doktora danssam zaten gider muayme oluruum dimi artik gecmiste ne yasadilarsa vermiyo benimde grip oyle bi agr geciyorki iskence resmn ya dediginiz gibi ya baska yere esim danissin yada tek care doktor serum🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
dolunayes Serra3434 seruma da koydugu c vitamini canim . Esin baska bir eczaneye danisip alsin sana . Ben danisip pastil bile kullandim bogazima . Sorun da yasamadim gecmis olsun cok rabbim sifani versin şafi ismiyle
Beybiveannesii Bende çok kötü hastalandım doktor hamilelere uygun düşüm miligramlı antibiyotik verdi sayesinde iyiyim