Cnsbzkrt Progestan başladık biz de bugün ve kan uyuşmazlığı iğnesi oldum kanama olduğu için daha önce yaşayanlar oldu mu
Zeynep_sivari1 Cnsbzkrt 24 haftalık gebeyim uyuşmazlığın var kanamam 28. Haftaya kadar bekleniyor hâlâ iğne olmadım tam 28. Haftada olucam kontrol altında sorun olmuyor
Aylin735 Cnsbzkrt burda okumustum olan vardi erkenden önlem almak tabiki önemli uyusuklukda düşük yaptirabiliyo
dolunayes Cnsbzkrt şükür yok canim keseyi gordum kanamadan sonra . İğne ile kesildi. Ama leke 6 gun devam etti gecti
Cnsbzkrt dolunayes ben kalp atışını duydum iğnemi de oldum dün hiç kanamam oldu çok şükür haftaya kontrol var bakalım
saitkereminannesi02 Cnsbzkrt oğlumda 18. Haftada kanama dolayısıyla kan uyuşmazlığı iğnesi oldum progestan ileriki haftalarda ciğer gelişsin diye iğne olmuştum ama çok şükür sağlıkla doğdu
Mervikk59 Cnsbzkrt Ben 14. Haftada yaşadım iğnemide oldum ama doktordan detaylı bi kontrol iste bence rahmimde perde varmış onun sebep olduğunu öğrendim erken doğuma sebep olabiliyomuş
Cnsbzkrt Mervikk59 bu hafta çarşamba gidicez suan da hiç bir sıkıntım yok sadece ilaç çok yan etki yapıyor sabah yuttuğum onu da fitil olarak al akşam da iç dedi bakalım ne dicek