MaviJournal Bacım naparsan yap, genetik o işler valla. Yapacağınız en fazla bakım konak vs olmasın diye içeriği temiz ürünlerle banyo yaptırmak olur. Onun dışında pek birşey yok
prematureannesi_ yanealakanealakaa bilmediğim için soru sordum. Belki yapılıyordur , bende birşeyler öğrenirim. Her gün yeni birşeyler ekleniyor güncelleniyoruz ya .
yanealakanealakaa prematureannesi_ haklısınız 🌸 1 aylık dediğiniz için ya da alaycı yazdınız sandığım için o listeye sizi ekledim galiba, kusura bakmayın. umarım yararlı yorumlar görmüşsünüzdür 🌸
prematureannesi_ yanealakanealakaa küçük kızım 5 aylık ama ilk kızım içim uygulayacağım papatyayı saçları kumral açar belki 🩷 sen kusura bakma canım dalga geçmek için yazmadım öyle anlaşılmış. 💐
Fts-fts11 yanealakanealakaa benim nazarımda en güzel ve doğal bakım duştan yarım saag önce zeytin yağı ile saç diplerine masaj yapıp beklettikten sonra düşünü aldırmak hep saçları sağlıklı olur hemde derisi bir de en dogalindan katkısız
Yenibirannee yanealakanealakaa canim ben 3 aylikken saçını sıfıra vurmuştum gerçekten gür çıktı suan 20 aylık bebek saçlari cok cansizdi ve bir ordan bir burdan cikiyodu 😁 2 yaşını doldurduktan sonra zeytinyagi sürmeyi düşünüyorum 🌸 birde benim annem ufakken papatya suyu sürüyormuş saclarima baya sap sariydim cok parlıyordu belli tatile gidersem bende kizima papatya suyu sürmeyi düşünüyorum. Birde gür sac genetik bence benim saçlarım kapali olmama rağmen hala gür
yanealakanealakaa Yenibirannee teşekkür ederim güzel yorumunuz için, büyüdüğümüzde deneriz inşallah 🌸
5melekannesi yanealakanealakaa İnanın yağlara falan gerek yok 2 yaşından sonra dalinin saç spreyi var bebekler için ondan kullanabilirsiniz