nurcakar03 Kızlar yemek yaptım unuttum içine maydanozda koydum ama pişti yemeğin içinde neredeyse o yemeğe 1 demet kadar maydanoz koydum şimdi yemek istiyorum çok canım çekti yemekte neredeyse 1 saat kadar pişti yesem birşey olurmu bilgisi olan varmı
Allahkahretmesin1 nurcakar03 oturup da 10 bağ maydonoz yemediğin ve kaynatıp suyunu içmediğin sürece bir şey olmaz ben gebeliğimin başından beri salatalarda vs tüketiyorum
Mamimamimami nurcakar03 36 haftaligim en başından beri yedim bı zararı yok demet demet yemedikten sonra salata içinde makarna içinde lahmacun içine sarıp hep yedim
miraninannesi_ Sudavu rahim kasıyor ya ondan ödem atıcı söktürücü ondan ama doktor dedi ki ben deli gibi maydanoz seven biriyim kısır mercimek köftesi sandviç herşeye koyarım demeti suya koyup kaynatıp suyu içmedikçe sorun yok dedi öyle 2 3 dal yemekten bişey olmuyor Herşeyin aşırısı zarar zaten
Cekilmezbirkiz Pişmiş maydanoz tüketmemek gerek yemeyin aman riske gerek yok ha tazesini yemekte bi sıkıntı yok ama suyu özellikle ödem attırdığı için
nurcakar03 Cekilmezbirkiz kızlar canınız çeker diye söylemek istemiyorum ama biz zeytin yağlı sarmaya koyarız rondodan geçirip şimdi yemiyimmi yani çok kararsız kaldım
Cekilmezbirkiz nurcakar03 bilemiyorum ki yemeklerde bende azar azar kullanıyorum ama yarım demete yakın dediniz tadına bakın da doyumluk riske atmayın yine de
1asel-duru Valla canım çekince 4 5 dal yiyorum 26 haftalık olduk bir sorun olmadı sakıncalı olabileceğini bilmiyordum yeşillik seviyorum hemde bol vitaminli