Edamarangoz 6+1 olduk kızlar 3 gün öncesine kadar hiçbirşeyim yoktu 3 gündür halsizim yemek istemiyorum ama midem sanki hep dolu ve sürekli kusma isteğim var. Ne yapabilirim bilmiyorum siz neler yapmıştınız bu durumlarda??
Ao526- Edamarangoz Doktorum baharatlıdan aşırı yağlı tuzlu yiyeceklerden uzak dur dedi. Durdum ama ara ara hala olduğunda yağsız tuzsuz patlamış mısır yedim o çok iyi gelmişti. Ama ilerleyen haftalarda artış oldu. 23+4 oldum yaşasın gaviscon diyorum 🤪
Gozdesmy Edamarangoz benim de o haftalarda mide.bulantisi ve mide yanması başlamıştı. Mide bulantısına tuzlu kraker çok iyi geliyor. Bir de ağzınıza bir parça zencefil atarsanız o da mide bulantısını çok guzel bastırıyor. Yanmasına ise Gaviscon şurup tek çare oldu bana
Edamarangoz @Gozdesmy doktoruma söylediğimde normal dedi herhangi bi ilaç yazmak istemediğini söyledi bişey yiyip içmeyi bırakın adını duyduğumda bile baya kötü oluyorum birdahaki kontrölüme kadar geçmezse ilaç isteyeceğim herhalde 😐😐
Gozdesmy Edamarangoz ilaç tabi ki ilk başvurulacak bir şey değil ama daha da kötüleşiyor 12. Haftaya kadar da devam ediyor. O yüzden ben mecbur kaldım