SevgiAsilturk Kızlar 38 +3 haftalık hamileyim çok az çekirdek tanesi kadar lekelenmem oldu, sancım yok doğum belirtisi mi bilen var mı?
SevgiAsilturk Papatyagbsn akıntım yok sadece lavabodan çıkarken peçete ile sildim kahverengi leke çıktı nişan olunca hemen arkasından doğum oluyor mu
Sevgi56 SevgiAsilturk hayır canım bende tecrübesizim, burda okuduğum kadarıyla nişanın gelmesi hemen o gün doğum olacak anlamına gelmiyor ama yakın yani
SevgiAsilturk Sevgi56 anladım teşekkür ederim öyle görünce korktum bende, sizde sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah 😍🙏
SevgiAsilturk Papatyagbsn anladım benimde şuan biraz kasılmam başladı gibi karnımın alt tarafında bugün doğuracam galiba öyle hissediyorum
Papatyagbsn SevgiAsilturk eğer normal doğurmayi düşünüyorsan sıcak suya otur squat yap ikindi gibi bi gidip kontrol et bebeği ❤️ hayırlı doğum olur inşallah
SevgiAsilturk Hafizebirhanim nişan doğumdan önce lekeli bir akıntı oluyor ona deniyor, bat ı bende bilmiyorum
Hafizebirhanim SevgiAsilturk tesekkur ederim, Rabbim hayirla kucaginiza aldirsin insallah bebeginizi ❤️