Bginan Merhaba hanımlar 22+3 bugün detaylı ultrasona girdik , böbreklerimizin büyük olduğu söylendi bu durumu yaşayan var mı acaba ? Erkek bebeklerde oluyormuş genelde
Ummu1234 Bginan benim kız bebek sol böbrekte genişleme var tek taraflı olduğu için sorun teşkil etmiyor dediler ama yinede aşırı büyüme olma ihtimaline karşı takip ediliyor. İlk idrarıyla geçer büyük ihtimal dedi doktor
Biyologannee Bginan oğluma da aynısı dendi anne karnında. 3 bu yaşında şimdi en son 1.5 yaşında muayene oldu detayı. Evet biraz geniş hala ama bı sorun yok dedi doktor. Çok şükür gayet sağlıklı. Belli bir boyutu tolere ediyor galiba.
Onekim Bginan canım korkutmak istemem ama benim kızımın karnımda sol böreğinden genişleme büyüme varmış farkedilmemis doğdu 4. Ayında belli etti kendini 2.5 sene gittik geldik antibiyotikler kullandık şuan iyileşti çok şükür
Kaplanurabia Bginan Selam bende yaşıyorum 25 haftalık gebeyim ortalama 10 gündür üşütme titreme ateş kusma yapıyor
Nergiz1 Benimde erkek doktor çok az var dedi doğumdan sonra geçmezse çocuk doktoruna baktirirsin dedi. Erkek bebeklerde genelde oluyor dedi.
Bginan Nergiz1 idrar yapamadığı için büyük ihtimalle erkek bebeklerde sünnet tavsiye edilir herhalde pek anlamadım ama
bu_partideyalnizsin Bugün ben de perinatolojiye gittim 2 hafta geriden geldiğini söyledi biraz küçük dedi bu durumla karşılaşan var mi haftasına nasıl getirebilirim
tgcearici Bende az önce detaylıdan çıktım sol 4 sağ 5 takibi önerilir yazalım dedi doktor o ne oluyor dedim böbrekte biraz genişleme var bebişlerde çok karşılaşıyoruz bu durumla doğumdan sonra bir iki hafta takip edilir geçer inşallah dedi