[silindi] Kızlar sizce en iyi folikasit hangi marka folidoce kullandım Kasım aralık ayında tekrar baslamak istiyorum ama farklı marka mi alsam tereddüt ettim sizce hangisi
minikmucizeemaak [silindi] Gebelik öncesi folisuc kullanmıştım, Gebelikten beri şuan Vifolic kullanıyorum balık yağı vs var
minikmucizeemaak [silindi] Bilmiyorum canım ama normal folik asit herhalde ekstra balık yağı ve vitaminler var devlet karşılamıyor yine bi doktora sorup kullan istersen canım
nermin08 [silindi] Ben gebelikten 1 ay önce başladım kullanmaya doktor verdi gebe kalmayı kolaylastirdigini söylemişti. 1 ay sonrasında gebelik oldu. Gebelik sonrası da iki ayrı doktora gidiyorum iki doktorumda bunu verdi yine bende çok memnunum. Folik asit omega vitamin ve mineral destekli.
Bircan67 Bende gebelik öncesi için ocean mummy kullandım 1.paket bitmeden hamişlik haberini aldım içimi rahat çoğu ebe bu takviyeyi öneriyor içinde +olarak omega3 de oldugu için tavsiye ederim
tunahansmom Ben gebelik düşünüyorum diyerek doktora gittim bana Folden QF önerdi kullanıyorum kuzu koku filan da yok güzel
tunahansmom Mervenur1405 arkadaşım 13 haftalık gebe ona da çok kokuyordu midesi bulanıyordu doktor ona pregnom önerdi şimdi rahat kullanıyorum diyor