Zuleyha_Evren Hanımlar bu mide ve yemek borusunun yanması ile bebeğin saçı arasında bir bağlantı var mı acaba ? 24. Haftamdayım önerebileceğiniz bişeyler var mı?
Minisanne12 Zuleyha_Evren öyle diyorlar. Ama nedeni yemekten sonra üstüne oturup uzanmamak. Bu şekilde reflu olur.
Zynp-1 Zuleyha_Evren doktoruma sordum alakası yok ama aynı zamanlarda olduğu için öyle düşünülüyor dedi
Puhu_ishak Zuleyha_Evren gaviscondan başka çözümü yok maalesef veya rennie duo doktorunuza danışarak alın eczaneden 🙏
Zuleyha_Evren Minisanne12 yok yemek yemedim özellikle bu gün sabah yediğimin üzerineyim hâlâ. Denemek istedim toklukla alakasını da açken de aynı olunca sormak istedim.
Vaveylaanur Zuleyha_Evren yemek yedikten 2 saat sonraya kadar uzanmaman lazım bu haftalarda artık bebek iyice yukarı çıktığı için midede yukarı çıkıyo bendede var cidden denedim yemekten sonra uzanmazsam ve uykuya geçmeden 2 saat önce yemeği kesersem daha rahat uyuyorum olmuyo birşey ama yeyip uzanır yada yatarsam boğazım hep ekşiyo baktım geçmiyo sade soda içiyorum rahatlatıyo geçmiş olsun
Zuleyha_Evren Vaveylaanur gerçekten midemi de çok yukarda hissediyorum dediğiniz gibi ekşime de oluyor. Dediklerinize dikkat edeceğim teşekkür ederim 🌼
minikmucizemmmmmm Gunicka merhaba ben çilek çok tüketiyorum 32. Haftadayız midem hep kaynıyo hatta şu an iğneler batıyor sanki. Bir saat önce kadar çilek kivi yedim ondan mı acaba
Gunicka minikmucizemmmmmm merhaba evet mide yanmasi Cilekden dolayi Cilek eksi oldu icin midede yakma yapiyor bana da doktorum onermiyor Cilek Kiraz Mideye zararli
Zuleyha_Evren minikmucizemmmmmm valla bilemiyorum bilgisi olan yazsın benim tükettiğim meyveler değiller
Zlyha77 Bende aynı sorunu yaşıyorum 36 hafta şuan hala devam ediyor 32 de başladı benimde surup verdi doktorum ama işe yaramadı sonrasında rennie verdi yanma başladığı zaman kullanıyorum 10 dk içerinde etkisini gösteriyor yoksa uykular hep haramdi
Zuleyha_Evren Zlyha77 valla kontrole gidince ilk danışacağım konu bu iyice ağırlaştık zaten uyku düzeni kalmadı bir de bundan dolayı yaşamak istemiyorum