Daisy0000 kubraayman Ben istenen bütün testleri devlette ücretsiz yaptırdım , bence yaptırılmalı, bu testler keyfi istenmiyor.. Allah korusun bir sorun tespit edilirse erken müdahale ile önüne geçilebilir
Lavinya1811 kubraayman merhaba canım ben 3 gün önce yaptırdım özel hastanede, doktorum istedi bir çok kişi yaptırmamı tavsiye etmediler ama eşimle biz yaptırma kararı aldık.. fiyat olarak 1500 civarı verdik
BurcuArya35 kubraayman tabiki yaptırılması gereken testler ilerde üzülmemek adına. Üniversite hastanesinde yaptırdım önce detaylı ultrasona girdim ardından kan verdim herhangi bir ücret ödemedim
kubraayman Daisy0000 devlet hastanesi tarama testlerini yapıyor mu ben bilmiyorum yani bizim buralar yapmıyor..
Aysee1123 Lavinya1811 1500 ? Bu fiyatı daha öncede başkasından duydum 1800 demişler onada. Bende iyi bir özele gidiyorum 200 tl ye yapıyorlar. Bu fiyatlar çok 🙄
kubraayman Lavinya1811 Evet bende yaptırma taraftarıyım ama özeller cok pahalı ve araştırıyorum şu anda kararsızım 😒
Esrahmet kubraayman bütün testlerimi devlette yaptirdim fetal DNA ya bile para vermedim ben Eskişehir’de tıp fakültesinin anlaşması varmış
kubraayman Daisy0000 Bizim Burası Bağcılar eğitim araştırma hastanesi riskli gebeliklere bakıyorlar ben gittim demedi hic🫣
Lavinya1811 Aysee1123 evett maalesef her ilçeye ve hastaneye göre fark edebiliyor sanırım ben özel ve devlet takipliyim özelde ki doktoruma yaptırdım açıkcası sabit bir fiyatı yok.. herkesden farklı rakam duyuyorum bende 🤷♀️
Aysee1123 Lavinya1811 Biyerde 200 biyerde 500 olurda onu anlarım. Ama arada uçurum var resmen başka hastaneden fiyat alsaydınız keşke