myangelson _Feslegennn__34 negatif canım evet yanlış hatırlamıyorsam dün falan konuşmuştuk testinde çizgi gorememistim ben. Rabbim hakkinda hayırlısını versin
_Feslegennn__34 myangelson amin inşallah nasip degılmiş ama benim hala belirtılerım çok var neden böyle
Guenn Değerin 21 çıkmış ama var gibi bı doktora göster istersen çok yeni olabilir benim yengemin de değeri 41 di aşırı erken dedi doktor düşebilir dedi bebeğin tutunması için ilaç verdi şimdi doğdu yeğenim 5 aylık oldu çok şükür bı sıkıntısı yok 🥰
_Feslegennn__34 Guenn ya bilmıyorum sonucu rengenızede gosterırmısınız ne dıcek eskı degerıne baksa 😞
myangelson _Feslegennn__34 genelde adet belirtileri ve gebelik belirtileri aynı oluyor benim hamilelikteki belirtilerim adetle aynıydı hatta adet olucam test yapmaya gerek görmemiştim ama eşim zorlayınca yapmıştım. Bir de psikolojik olarak da çok etkiliyoruz kendimizi belirtiler psikolojik olarak da olabilir bende gebelik istediğim zamanlar yalancı belirtiler oluşuyordu mide bulantısı kaşık ağrısı vs ama adet olurdum 🥲
Guenn _Feslegennn__34 bı şeyler var bu işte dedi o da bı doktora görünün isterseniz ya da 2 hafta sonra tekrar yapın 10 üstünde olursa gri alan yani bı kaç hafta sonra tekrar yapın yazıyor internette
myangelson _Feslegennn__34 peki gerekli şeyler yapıldı mı hormonlarina vs bakıldı mi rahim filmi eşine spermiyogram birşey çıktı mı bunlarda
myangelson _Feslegennn__34 o zaman zamanı gelmemiştir rabbim yardımcınız olsun gönlünüze göre versin bizim de 2 buçuk sene olmamıştı
Miniminia _Feslegennn__34 kendine stres sıkıntı yapıyorsan da olmaz, oluruna bırak canım benim. İlk önce kendini rahatlat, yumurtlama zamanlarına dikkat et. Takvim ile ilerle 🙏🏻🙏🏻🌸