Gulkaraoglu Kizlar dün ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm eşimle değerlendirdik bugunde ovulasyon testi yaptim silik çıktı bu ne anlama geliyor 🤷♀️ Fikirlerinize ihtiyacım var 😍
Gulkaraoglu silacetin88 Eda0509 dünde degerlendirmiştik ama ya bugunde mi şart 😂 eşim vardiyali calisiyor kizlar bugün görmem mumkun degil bende calisiyorum ben geliyorum onu görmeden o gitmiş oluyor çoktan boşa mi gitti bugun yapamazsak 😢
Eda0509 Gulkaraoglu hayır canım neden boşuna gitsin. Dün yaptıysanız eğer sorun olmaz. Çünkü spermler 24 - 48 saat içerde canlı kalabiliyor. Merak etme canım boşa gitmedi yani 😊😊
silacetin88 Gulkaraoglu yok yok sıkıntı olmaz canım inşallah tutmuştur bizde sadece yımurtlama günü birlikte olduk ertesi gün uykusu vardı uyudu benimki kısmet artık bakalım tuttu mu 🤷♀️
Gulkaraoglu Eda0509 yaptik dün kaçirmadim yumurtlamayi su an zorunlu ayriliklar icerisindeyiz yoksa degerlendirirdim sagol kuzuşum moral oldunuz 😃
Eda0509 Gulkaraoglu 😊😊 rica ederim canısı 💕 inşallah hamile kalırsın ❤️ bende bu ay başladım ovulasyon testine 😊 isteyen herkeze nasip etsin Rabbim