Raziye_artrk Kızlar 28 haftalık hamileyim pazartesi doğum öncesi değişiklik olsun diye antalyata tatile gideceğiz arkadaşlarımız la havalar nasıl olur sizce denize girilir mi girmemde sakınca olur mu
Aysee1123 Raziye_artrk Bulutlu yağışlı güneşli her türlü hava var şuan Antalyada. Bu zamanlarda denize ben giremem bana göre daha ısınması lazım havaların fakat pazar günleri sahilde denize girenler oluyor tek tük. Biz montla gezerken o girenlerede hayretle bakıyorum 😂
birannis_ Raziye_artrk Antalya’da bu aylarda 4 mevsimi birden yaşayabilirsiniz o yüzden belli olmaz bugün itibari ile 2 gün yağış var mesela Antalya’da ama deniz için erken bir mevsim bence çünkü biz bile haziran 15 den önce denize giremiyoruz su soğuk geliyor tabi biraz kişiden kişiye değişen bir durum
Nazligenc Raziye_artrk 10 gündür burdayim bugün tam anlamıyla hava ısındı gündüz rüzgarlı akşam üzeri rüzgar kalmıyor. Esim denize girdi ama ben giremem benim icin soğuk. Ama girenlerde var tabii.
handeserdes bugün 5-6 saat yollardaydım. güneş gözlüğü ile sağanak yağmurda silecekleri son hız çalıştırdım :) her mevsimi görüyoruz bir günde.