Yagmur123 Kızlar bana 11+6 da doktorum erkek dedi ama benim içimde hala kızmış gibi çok yüksek bi his var yanılma payı var mıdır? Erkek denip sonradan kız olduğunu öğrenen oldu mu :/
Pirayeee Yagmur123 biraz erken söylemiş ama. Bi sonraki randevunda netleşir bence değişebilir. Bana da önce erkek sonra kız dediler 😄
Yagmur123 Arsmngmz devlette yanılma payı daha fazla oluyo diyorlar da o yüzden sordum canım bende özele gittim
Yagmur123 reinamm hayırlı olsun canım :) ikisi de evlat tabi ama içimdeki kız hissi durmak bilmiyor pipisi falan diye de gösterdi aslında :)
tbnck Yagmur123 bende kız çok istiyor hatta hissediyordum ama erkek çıktı bu da ayrı bi sevinç üzülürüm sanıyodum ama allah sevgisini veriyo oğlusun diye seviyorum zor olmadı adı hazır eşyaları alıyoruz çok güzel bence erkek annesi olmak💙🙎
Anonimane_150 Bende 13. Haftamda gittim hastaneye kız dedi ama %100 demedi alışveriş felan yapma dedi. Erkek mi kız mi Bende cok merak ediyorum 👶😻
Yaseminmericli Canım ayrıntılı ultrason da hersey belli oluyor. İçinde şüphe varsa bekle derim. Bir şeyler bile alacaksan ortak renkler yada en önemlileri al.
Yagmur123 Yaseminmericli evet canım ben ilk öğrendiğim gün biraz erkek kıyafeti aldım ama sonra burda böyle bi durum yaşayanların olduğunu görünce almıyorum artık , beklicem :)
Yaseminmericli Yagmur123 bende sabırsızlanmıştım ama ilk içine ne doğuyorsa o oluyor. Benim eşim ilk öğrendiğinde kızım oluyor diye sevindi. Allah gönlüne göre verdi. Bende çok kız istiyordum çünkü
HaticeElmas Bende de aynı sıkıntı doktorm hep erkek dedi 16 haftmda gittm kız dedi 19 hftlk oldm dün başka doktora gittm oda erkek dedi 🤔artık bnde bilmyrm kız mı erkek mi
Yagmur123 HaticeElmas canım senin biraz karışmış işler :) aslında 16 da net belli olur diyolar ama bazen bebek falan göstermiyomuş :)
Yagmur123 Yaseminmericli Ne güzel canımm inşallah sağ Salim de kucağınıza alırsınız , belki bizim de öyle olur bakalım :)
Yagmur123 Irmakdkm kızın erkekle karıştırılmasını anlıyorum canım da erkeğin kızla karıştırılmasını anlayamıyorum hayırlı olsun sizin de :)