SerenCn Merhaba, bugün 22. Hafta kontrolüm vardı plesentanın kısmen rahim ağzına doğru yerleştiğini öğrendim böyle bir durum yaşayan var mi?
123456_ SerenCn 20. Haftada öyle demişti 24 te gittim düzelmiş dedi çoğunun ki duzelebiliyormus 30. haftaya kadar zamanı varmış sanırım
Love13 SerenCn benimki tamamen kapatıyor canım benim düzelme olasılığı yokmuş ama senin tamamen kapatmadığı için düzelme olasılığı var 🥰
Sevdeeee SerenCn ilkindede aşağıdaydı çıktı şu an da aşağıda çıkar diye umud ediyorum ama çıkmasada korkcak bişi yok
Nurbanu5461 Ben hastanede yatıyorum rahmime yapışmış o yüzden sezeryan dedi doktorum yürümek yasak sadece yatıyorum
Nurbanu5461 yaseminaltintas hayır alınmayacak yapışkan jel şeklinde olduğu için torba sıkıntı olmayacağını söyledi
SerenCn Love13 bebişleri sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi önemli değil çok moralim bozuldu doktorda bir şey demeyince bakalım bekleyeceğiz artık 💙
cherryblossom7 SerenCn amin inşallah geçer gider korkmayın akışına bırakmak en güzeli yapılacak hiç bisey yok çünkü araştırmayın okumayın cnku fazlaca kişisel ve sansa kalmış bi vaka🥰
Duggu Bizde 26.haftadayz henüz düzelme yok olasılık da vermedi doktor zaten 😔 doğum şekline de takılmıyorum sadece zamanından önce gelmemesi benim derdim. Kanama yaşamamak için elimden geleni yapıyorum ama diken üstündeyim resmen :(
begumt Merve171214 nasil gecti dogumunuz acaba? Benim de plasenta previam var 32 haftaligim. O kadar korkunç şeyler yazıyor ki psikolojim iyice gitti sona yaklaştıkca.
Merve171214 begumt hiç doğum yapmış gibi değildim çok rahat ve ağrısız geçti spinal sezaryen oldum bel ve baş ağrısı bile yaşamadım 18 ay oldu doğum yapalı çok iyiydi
begumt Merve171214 nerede oldunuz acaba ve plasenta tam mi kapatiyordu acaba? Cok sevindim, saglikla buyutun inşallah darisi başıma 🤍
Sevdeeee MelisaaZ hiç yaşamadım şükür. çok fazla ayakta kalmayın kanamaları engellemek için istirat etmekten baska çare yok malesef