Herseyguzelolsun7 Merhabalar🌸doktor kontrolüne tek parça elbise ile gidenler nasıl karından ultrason yapılıyor? Elbiseler rahat geliyor ama muayene için problem olur mu napsam bilemedim
Ozlemmisss Herseyguzelolsun7 Ben sürekli tayt giyiyorduö artık bunaldım . Özele gidiyorum tek kullanımlık etekler var onu veriyorlar son 3 gitmem de. Ablama da doktor önlüğü seriyorlardı
tunasmom Herseyguzelolsun7 yoo muayene için sorun olmuyor mahrem örtüsü ya da etek oluyor genelde onunla örtülüyor. Ya da yanınızda hırka falan alabilirsiniz. Onunla örtünebilirsiniz
Busel Herseyguzelolsun7 tamamen kaldiriyorsun elbiseyi kuzum mecbur ben tayt giyiyorum yarım giymediğim zamanda ceketimi atmistim üstüme ama doktorum kadın çok dert etmiyorum nst zamanı ceketle örttüm bacaklarimi. Ortu de oluyor bazen mesela onu da ortuyorsun
elifcicek_07 Sürekli elbiseyle gidiyorum zaten aşağıya örtü seriyorlar iç çamaşırınız jel olup ıslanmasın diye. Ay çok rahat zaten pantolon tayt artık giyilmiyor
myangelson Herseyguzelolsun7 tek kullanımlık örtüler var canım özele gittim genelde hep öyle aynı alttan muayenede nasıl üstünü ortuyorlar karından ultrason da öyle
Azra00 Herseyguzelolsun7 çok yerinde Bi soru oldu bu yaz geliyor elbise giymeye başlıcam yorumlar okudum iyi oldu teşekkürler 😇🤣
Fatmiks Kesinlikle bu soru cevap beni çok rahatlattı yarın kontrolüm var aynı zamanda çatı muayenem 🥲 elbise giyip giymeme konusunda çok kararsızım çok teşekkür ederim 🥰
defneveannesii_ Herseyguzelolsun7 Tam sıcaklar gelmeden önce tayt giyiyordum genelde ama şimdi bu sıcaklarda tayt giymeyi bıraktım çok rahatsız oluyorum. Genelde muayeneye elbise ile gidiyorum hatta salı günü gittim mahrem örtüsü veriyorlar canım😊
Herseyguzelolsun7 defneveannesii_ evet ben de bu gönderimden sonra defalarca elbise ile gittim en rahat öyle gerçekten