Kzlar uzun olacak braz ama lutfen okuyup yardmci olabilir misiniz,bilginiz varsa ☹️☹️ Bu gecen pazar ve pzt gunu hayatimdaki her seyin standart olmasina ragmen(uyku,yemek,ani hareket vs) bir anda sanki gozlerm karardi ve basim döndü gbi hssettim. Dunde eczanede tansiyonumu olctrdum 12-5 ckti. Ki benm hayatta bu degerde ckmadi hic. Hep 9-6/10-5 civarindadir. Neyse, tansiyonu olctum ama kendmde hcbir sey hsstmedim.bas donmesi mide bulantisi vs. Sonra dolastim braz 15-20dk. Tkrardan baska eczaneye gdip olctum 13-7ckti bu sefer. Yine bende bi degsiklik yoktu. Aksam olnca tansiyon aleti buldum ve olctum aksam saat 7-8 arasi tansiyonum, 11-7/12-7 ckti. Saat 22:00dan snra normale dustu. Ama hala bi etki bsy hssetmedim. Bugun sabahtan beri 1 saat arayla durmadan olctum ortalama 9-5 civarindaydi hep. Sonra babamlar gelmsti arabaya bindim kafami bir an saga sola cevrdim o an sanki deprem oluyormus gbi etraf saga sola gidiyormus gbi hssettim. Her yer yukari asagi oynuyordu sanki. Hemen inip eczanede olctrdum 10-6 cikti. Eczaneye dgru yururken sola dogru cekiyordum sarhos gbi yuruyordum sanki ama baska herhangi bi sey hssetmedim. Agri,sizi,uyusma,mide bulantisi vs vs. Sizce nedir veya boyle bsy yasadnz mi? ☹️Seker midir yoksa tansiyon mudur veya cok baska bir sey midir? İnanin hc anlamadim ve hayatmda hcbi degisiklik yok neden boyle oldu yani cozemedimm. Alttan alttan korkmaya basladim. Bilgisi olan aydinlatablir mi ☹️