Denizinci Ceymest teşekkür ederim🫶❤️cümlemizinki. İsim şu anki gündemimiz 😂. Kızımın adı Asya onu rahat bulmuştuk . Buna ne koyacağız bilmiyorum 🤷♀️siz karar verdiniz mi?
Ceymest Denizinci yaaaa bizim kız olsa adı asya olacaktı biliyor musun Erkek yaman düşünüyoruz şimdilik
Ceymest CaglaUmay en büyük belirti hamilelik belirtim yoktu karın seyrimem vardı hareketlilik vardı karnımda tatlı daha çok yedim ama erikte yedim severek ama tabi tatlı ağırlıklı birde herkes güzelleşmişsin dedi 4. Aya giriyorum kilo almadım hiç bunlar erkek belirtisi derlerdi ve öylede oldu
Mhmt1234 Ceymest ben bütün hepsini taşıyorum erkek olarak çin takvimi yüzük testi kizlarimda çok bulantı oldu küstüm şuan 12+4 haftalık hamileyim hiç kusmadim midem bulanmadi hep sonuçlar erkek hissediyorum doktor yüzde 80 kız dedi 😌
Denizinci Ceymest aaa tesadüf 🫶☺️Asya ismini biz de çok severek koyduk. Çokta güzel bir isim bence. Yaman çok güzel bu arada . İsmi ile yaşasınlar inşallah 🤲🧿
Mhmt1234 Ceymest inşallah 🤲 üç kızım var on sene sonra tekrar hamile kaldım çok istedik kizlarimda üzüldü biraz nasip inşallah gönlümüzdeki olur
Mhmt1234 Ceymest birde ben yumurtlama günümde ilişkiye girdim 13 gün 9 Şubat son adetim ona göre hesaplıyor doktor aslında geç donlenme oldu öyle deyilmi
Ceymest Mhmt1234 aynen onların hesabı biraz daha büyük gidiyor ama sonuçta onların hesabı geçerli çocuğun boyundan ilerleyen zamanlarda daha da netleşiyor
Mhmt1234 Ceymest birde size bişey sormak istiyorum bana doktor 12+2de alltan bakti görünmüyor diye normalmi sizce
anneoluyoruuumm16 Ceymest farketmiyor. Salatalık tuzlayıp yediğimde oluyor arka arkaya 5 tane bayram şekeri yediğimde 😄