Rizeli97 Şuan 20 haftalık hamileyim uçak seyahati yapacağım zaman 25 haftalık olmuş olucaz 2 saatlik bir yolculuk bu haftalarda yolculuk yapan var mı ?
eylulmihrasmom Rizeli97 14-28 haftalar arasında risk yoksa genel olarak izin veriliyor ben de kurban bayramında annemlere gideceğim uçakla o zamanlar 24-25 haftalık hamile olacağım bugün doktoruma danıştım gidebilirsin dedi başlarda düşük riskim olmasına rağmen
Rizeli97 ArvenMom O haftaya gelince doktora da danışacağım ama burda o haftalarda seyahat yapan var mı onu merak ettim bir sıkıntı yaşadılar mı diye
ArvenMom Rizeli97 canım herkesin gebeliği aynı olmaz o yaşamamıştır ama sen yaşayabilirsin bünye farklı gebelik farklı bunun en iyi yanıtını sana doktor verir
Baharks Ben 24 haftalikken felan yaptim doktoruma da sormadim Bi şeyde olmadı genellikle son ayda izin verilmiyor
Rabia_91 31 haftalık yolculuk yapıcam.24 haftalığım şimdiye kadar 2 kere yaptım bile. Bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Tabi riskli bi gebelik değilse
Rizeli97 eylulmihrasmom Evet bende doktora danışıp öyle gitmeyi düşünüyorum bir sıkıntı çıkmaz inşallah
Rizeli97 kckfalmily Otobüs sıkıntı olur diye korkuyorum ya ben otobüsle gidersem 18 saat filan uzak oluyor
Btl2023 kckfalmily bende aylar öncesinden yaz tatilimizi ayarladık. Bebiş süpriz oldu. Tatile giderken 32 haftalık oluyorum inşallah doktorym izin verir kendi aracımızla gidicez
Hilalyazbos53 Rizeli97 Konuyla biraz alakasız ama Rizeli misiniz ☺️ Bende rizeliyim ve gurbetteyim adınızı görünce içim gitti 😔❤️
Rizeli97 Hilalyazbos53 Evet rizeliyim 🥰 bende gurbetteyim maalesef 😔 bende sizin gibi oluyorum rizeli birilerini görünce 😁