Yagmurr1 Cinsiyet tahmini yapar mısınız bi bir de doktorum yanlış duymadıysam fallusu belirgin dedi bu ne demek biliyor musunuz son iki resim de bacak arası
Piyeram Yagmurr1 Canım hayırlı olsun öncelikle ben kıza benzettim ama bu hafta biraz erken tabi, kız ve erkekte de yeni oluşmaya başlamıştır bacak arası.
White_fairy21 Yagmurr1 bugün gittim bende kızım olacak inşallah bende 3lü tarama testi istedi kan verdim ayın altısinda gel bakalım dedi
Denizinci Yagmurr1 bende kıza benzettim . Aşağıda benim tosbikin bacak arası . 12+2 de ikili de çekildi bu. Benim doktorumda net konuşmadı . Bekliyorum bende . Erkek de olabilir dedi kız da . 😂 allahtan başka seçenek yok😂
Yagmurr1 Denizinci ay bana da aynısını dedi bugün dşckld 12+1 im bende 🥲 başka bş doktor kemik yapısı kıza benziyor demişti kendi doktorum da işte çıkıntı erkek gihi sanki ama kız da olabilir net bir şey söyleyemiyorum ikisine de benziyor Şuan dedi Haftadan sonra daha net konuşabiliyorlarmış o zaman daha gelişmiş oluyormuş organı
Denizinci Yagmurr1 aynısını söylemişler. Bana da kemik yapısı erkeğe benziyor ama organını göremedim net dedi 😂😂 haftaya belli olursa buray yazacağım
Civcivannesi-38 Yagmurr1 ben yapısını erkeğe benzettim canım ama bacak arası fotosu kız gibi 🤗 Rabbim gönlünüze göre versin inş .. öğrenince burays da yaz ☺️
Yagmurr1 Yagmurr1 @Ozgecan_caka21 bu da var diğer resimler de açtığım postun başında orda da 2,3 resim var tahmin yapar mısın 🫶🏻