karacamom annesininbali27 Nasıl oldu anlatır mısın benimde 40+5 cuma suni verecekler kendi başlamazsa
waldorfb annesininbali27 İlkine göre nasıldı? Genelde ikinci doğum daha kolay diyorlar ☺️ sağlıkla büyüsün bebeğiniz 🙏🏻
annesininbali27 karacamom Dün eşimle birlikte olduk cnm geceden başladı sancım sabaha kadar sürdü saat 8 gibi lavoba ya gittim akıntım ve suyum geldi 10 da geldim hemen aldılar acilmam da vardı çok şükür sunu sancı ya gerek yok tü kendi sancim la doğurdum
Busel annesininbali27 nasıl gexti canım kendiliğinden mi başladı bende hala tık yok ilk doğum olcak valla yoruldum😅
annesininbali27 Busel Ewt cnm ikinci gebeliğim çok şükür Kendi liginden oldu ama dün eşimle birlikte olduk
Busel annesininbali27 benim hala gelmiyo kiz napcam böyle 🤣 bende dün ilişki oldu bugün agdaya gittim tetiklesin vs diye evde comeliyorum yürüyorum merdiven çıkıp iniyorum 39+1iz 41e kadar beklerim dedi kilosuna göre oda tabi
annesininbali27 Busel Benim doktorum da öyle dedi 41 e kadar bekliyelim gelmez se sunu sancı vericem dedi doktorum 1 haftadır da gelip gidiyor sancılarım kısmet bugunmus
annesininbali27 waldorfb cnm aynı insandan insan doğuyor her kes öyle diyor benim dikisim de var Amin inşallah cnm