Busraerkr Deletedmom_116 9 ayı devirdik su gibi geçti şu son bir kaç hafta zulum eziyet anam geçmiyor 🤣
Zumzugukodummuzzingillatirim -_Esra_- bana toplamadın eski püüü umay doğmadı bu yüzden zorla çıkardım 🤣
-_Esra_- Zumzugukodummuzzingillatirim O zamanlar yoktu böyle şeyler aşkım ikinciyi doğur yaparız djdjdjd
Zumzugukodummuzzingillatirim Deletedmom_116 erken gelmeye niyetli olduğuna bakma bizim Umiko da öyleydi 41+4 de doktor bıraksak seneye doğacak bu ne böyle demişti dkdkdkdk.
Deletedmom_116 Zumzugukodummuzzingillatirim 😂😂😂Benimki iki aydır yokluyo kaciyoo ama bu sefer gelici heralde ağrıdan gece yaptırmaz oldu😬😬 maşallah prenesesimize sağlıklı olsun ♥️
Deletedmom_116 Deletedmom_106 patlar anam benimde bı senem belki az fazlam vardır ama hesbaim o kadar eski değil😬😂😂
Deletedmom_116 Papatyaaaaaa Allah şifa versin inşallah ♥️🥰 sende maşallah özellikle bu zamanlarını seçtin kız🤣🤣
Zumzugukodummuzzingillatirim Deletedmom_116 5 dakika bir gelen sancıyla gittim aşko ben, çantamı falan aldım, yalancıydı sancılar dkdkdkdk güvenmiyorum ben bebeelere