Kalbiimde2can Ayyy sizin ne güzel az kalmisss sizden sonra sira bize gelecek insAllah 🤭🧿 25+0den selam🤣
Deletedmom_116 Kalbiimde2can Ahhg bundna sonra ciksada kurtulsam diceksim😂😂Ağrılardan falan yemek yerken duramıyorum belimden
Kalbiimde2can Deletedmom_116 🤣🤣 ilkinde hic hatirlamiyorum nasildi sadece bi anda dogdu o kaldi aklimda bu nasil olcak bilmiyorum ama hamilelik bana göre degil ya keske hamilelik süreci 3 ay sürse🤣
Gizzgzz Deletedmom_116 34+4 yuvarlanarak ilerliyorum nefes darlığı ve çatı ağrısı cabası neyseki doğuma 20 gün falan kaldı ama insan ona da üzülüyor ya
Deletedmom_116 Gizzgzz valla onada uzuluyo karnında kipirtisini hissetmek zaten içerde sne iyiyse iyi diye düşünmek rahatlattiyodu ama çıkınca onu korumak için ayrı cabalicaz Ne bilim ya değişik duygular
Sedavedoga Deletedmom_116 Haftaya girdik son hızla çalışmaya devam ediyorum daha da ederim gibi duruyor 2-3 gündür aşağı kısımlara doğru kramp şeklinde bıçak saplanıyor yürürken zorluyor o yüzden lavabolar sıklaştı iyice hayırlısı bakalım sağ salim doğralım valla 😂
Deletedmom_116 Sedavedoga Ben koydeyim evdeyim sadece hafta sonları kocam eker diker onun yakasına yapışır yuruurum iş yapmam😂😂😂Ama çok yorulurum Diyorum hata tarlada Dogurcam sjsjsj
Gizzgzz Deletedmom_116 sabahtan beri ona ağlıyorum ben dışarıda neyden kpyuyacam bunu diye ama artık çıkması da benim organlar açısından iyi olacak doğum hediyesi böbrek istiyorum valla
Sedavedoga Deletedmom_116 ayyy banada herkes iş yerinde doğurcan diyor 😂😂 hastane yakıns sıkıntı olmaz hareket iyi oluyor valla yoksa sıkıntıdan yemek yiyorum deli gibi 😂
Deletedmom_116 Sedavedoga Ahaha benim hastanem taa fizanda ebem kocam olur snairim sjsjsj baylmazsa🤣🤣aman dikkat et
Deletedmom_116 Gizzgzz Haahhah valla sen bensin göbeğinde çok çıkmadı öyle olunca vücudumda organlarim hepsi birbiriyle ozdeslesti🤣🤣
Nuray1ilayda kahvesever__ bende kızım iki yaşına girdi onun doğumunu burda paylaştım sıra oğlumda ama gelesi yok dünyaya🥺😁
Sedavedoga Deletedmom_116 ayyy asıl sen dikkat et o zaman 😂 sakın tarlada doğurma bak sksjjsks benim hastane 10 dk eve de işe de 😂😂
1Gozde1Yusuf- Deletedmom_116 son 73 insallahhhh :) anam doguranlari gorunce sanki 1 senedir hamileymisim gibi geliyo
Deletedmom_116 1Gozde1Yusuf- Bi senemi anam iki senesi var rahat sjsjs millet doguruyo hala Dogurcaz🤣