Ceku 25 haftalık hamileyim dünden beri çok yavaşladı hareketleri yok gibi sanki çok korkuyorum ne yapsam hareket eder başına gelen var mı
Deniz14 Ceku hareketleri bir günü diğer günü tutmaz korkma normal bir şey tatlı bir şeyler ye çikolata ye sol tarafına yat için rahat etmiyosa acile git yinede
Bsra34 Ceku hareketleri yok gibi dediğine göre hareket ediyor demekki. Endişelenme bence. Hic hareket etmiyor olmasi sorun. Ama yine de icin rahat etmiyorsa doktorunla bir gorus
Ceku Bsra34 canım yok gibi derken bebeğim mi değil mi seçemiyorum karın gurultusu mu bebeğim mi bilmiyorum
Aysemiray Kizlar bende anormallik var sanirimmm cikolata yedigimde oynamiyor tursu yedigimde hareketlenmeye basliyor enteresaniz yaaaa 🤣🤣
Homozigotmutant Duşa gir sonra tatlı bir şey ye sessiz bir odada yan yat elini karnına koy bekle içinden de tespih zikir çek 🙏
Bsra34 Ceku tatli bir sey yiyip uzanin ayaklarinizi yuksek bir yere kaldirin. Biraz sakinlesip hareketleri dinleyin sadece😍sizin duygularınız bebeginize yansır bunu unutmayin lutfen. Sakin ve mutlu olun