Bet1 Dygu35 28. Hafta 1400 oğlum. İlk oğlum 34. Haftada 2600 doğmuştu. Size bu konuyla ilgili bilgilendirdiler mi haftasal olarak gerilik var sanırım
Aslihan21 Dygu35 benmde geriden geliyor suyumda az perinatolojiye gittim detaylı baktırdım bi sorun yok ama gelişmiyor son haftalar hepten duruyoe ilkinde doğum başlattılardı benm
Edolili Dygu35 24+6 700,800 gram arası dedi ama devlet hastanesi ben başından savdigini düşünüyorum kilosunu ısrarla sorduğum için
Dygu35 Bet1 Her an alabilirim dedi 34 haftayla bir gitmediğini söyledi kilosunun bakalım beklicez nasıl olur olmaz bilmiyorum
Bet1 Dygu35 perinatoloji ye gidiyorsun o zaman sanırım anne karnında gelişmediği için öyle bir şey söylemiş. Dışarda da çok çabuk kilo alıyorlar sıkma canını sen birdahki kontrolüne kadar bol bol kefir, kasar muz ye belki bir gelişme olur
Dygu35 Bet1 İnşallah 🙏 perinatoloji ye yollamadı idrar kan aldı onlarda sorun çıkmadı ama her an alabilçeğini söylemişti 37 38 beklermiyiz bilmiyorum 🥹 aslında herşey normal gidiyodu bi anda böyle olması beslenmesi yavaşlaması geriden gelmesi bizi şaşırtı
Dygu35 Aslihan21 Hakkımızda Hayırlısı olsun sağ sağlim kavuşalım inşallah çok bi sorun çıkmaz. Kaçıncı haftada Aldılar sizin ilkte ? Suyum normalmiş ama sadece kilosu haftasına göre gerideymiiş 34 haftayla eşit değilmiş 31 le eşitmiş
Bet1 Dygu35 bence bir perinatoloji ye yönlendirmesi gerekiyordu bu durum için. Kilosuna çok takilma önemli olan kendi kendine nefes alabiliyor olmasi canım kilosunu doğunca da alır
Aslihan21 Dygu35 38 de acil yatış yapıldı kontrole diye gitmiştim 2590 da jalmş kaç hafta hiç gelişmemiş hareketleride azalmş
Dygu35 Bet1 canı yerinde olsun artık kilo doğunca bi şekilde Alır inşallah Allahın izniyle Beklerse Belki kilo alır ☺️
Tutiliko Dygu35 Aynı durumu Bende yaşıyorum. 35 haftalığım 2050 gr bi hafta geriden geliyor gebeliğim en baştan beri.
Dygu35 Tutiliko Aslında bizimde en baştan normal gidiyodu şimdi neden böyle oldu bilmiyorum nolur ne eder bilmiyorum 😔
Dygu35 Zeyneparsln ya korkutmak için birşey söylemedi dinlenmemi yürüyüş yapmamı istedi yani dinlenmemi istedi görüşü sıklaştırdı ne gibi bi sorun olabilir kilosu yetişmezmi acaba